pakket baby healing en kruidenstempelmassage™

Video Aspect Ratio: 4:1

pakket baby healing en kruidenstempelmassage™ 


Het online pakket:

-basis Hands-On Healing Babies™

-stap-voor-stap uitleg, baby kruidenstempelmassage™

-professionele instructie video´s

-onbeperkt toegang

- 2 babykruidenstempels

- online community, delen van ervaringen

- 1x per 3 weken live Q& AJouw baby, dreumes of peuter in balans

Door het zelf geven van een  healing of een massage aan je baby, help je hem of haar  emoties van bijvoorbeeld de geboorte te verwerken. Ze mogen er zijn, om vervolgens de ervaringen een zachtere lading te geven. Op deze manier geef je vanuit jouw basis veiligheid je baby al vroeg mee hoe om te gaan met een emotie, of een traumatische gebeurtenis. Er een veilige manier is om te delen en te op te ruimen. Emotionele gebeurtenissen blijven altijd onderdeel van een persoon, maar ze hoeven niet onnodig in een fysiek lichaam  beladen opgeslagen te blijven. Lichaamswerk zoals een massage of een healing is de nieuwe norm voor baby´s en kinderen, zodat ze niet jaren en misschien wel hun hele leven met emotionele bagage rond blijven lopen.

Healing is belangrijk en sterker dan de gebeurtenis


Baby kruidenstempelmassage™

De baby kruidenstempelmassage is gebaseerd op de theorie van het onzichtbare energielichaam en de energielijnen die door het lichaam lopen. Deze lijnen worden ook wel Sen lijnen genoemd. Naar verluidt zijn er wel 72.000! Uit deze hoeveelheid heeft de Thaise massage 10 hoofdlijnen geselecteerd. Deze 10 zijn vooral belangrijk in de baby kruidenstempelmassage.


Waarom zijn deze zo belangrijk?


De geselecteerde Sen lijnen vormen de brug tussen de ziel en het fysieke lichaam van je baby.

De ziel van je baby heeft gedurende de 9 maanden baarmoedertijd voorzichtig kennis gemaakt het tastbare lichaam. Tijdens het geboorteproces ondergaat de ziel een bewustzijns flits, zodat deze meer zwaarte krijgt in het fysieke lichaam. De ziel zakt dus een stukje verder in het lichaam. Met de nadruk op een stukje! In de eerste 7 levensjaren van kinderen ligt de focus op het verder zakken van de ziel, waarna er een rustperiode is, om vervolgens het incarnatieproces gedurende de puberteit / jong volwassen verder te laten verlopen.


Ondersteun je baby, dreumes of peuter in de ongemakken


Een nieuw leven is hard werken.


darmkrampjes-reflux-emoties-stress-ontroostbaar-kou-oncontroleerbare bewegingen- moeilijk slapen-misselijkheid-groeisprongen-etc-etc


De tien Sen lijnen zijn voldoende om de ongemakken voor het hele lichaam en de interne organen van je baby tegemoet te komen. De lijnen kunnen worden gezien als vensters in het lichaam. Deze vensters maken een uitwisseling van kosmische energie mogelijk, waardoor het fysieke lichaam in energiebalans wordt gehouden met de energie van het universum. Verstoringen in de energiestroom resulteren in een onvoldoende toevoer van Prana, wat op zijn beurt tot ongemakken zal leiden. Prana is de levensenergie die de biologische processen beheert en reguleert, zoals ademen, spijsvertering en bloedsomloop. Het werken aan de energielijnen met de babykruidenstempelmassage kan de blokkades doorbreken, de vrije stroom van Prana stimuleren en helpen de overgang voor je baby zo comfortabel mogelijk te maken.


Klassieke babymassage versus de baby kruidenstempelmassage


De baby kruidenstempelmassage verschilt dus van de klassieke babymassage. Deze techniek richt de aandacht op het zachte weefsel en spierontspanning van je baby. Bij de baby kruidenstempelmassage werk je niet primair met het fysieke lichaam, maar met het energielichaam van je baby. Je bewandelt de voornaamste energiebanen en energiepunten. Door de warmte van de stempel is er ook spierontspanning en openen de energiebanen, waardoor de werking van de kruiden makkelijk samensmelt met het lichaam van je baby. Met minimale druk laat je de warme kruidenstempels over het lichaam van je baby lopen. De baby kruidenstempel is samengesteld uit zes soorten gedroogde kruiden. De melange werkt ontspannend, verwarmend, pijnstillend en geeft troost bij verdriet. De reacties van baby’s tijdens de baby kruidenstempelmassage zijn betoverend! Ze ervaren de warmte als een positieve associatie, een genot voor hun kleine fysieke lichaam. Ik zie ook aan de baby’s hoe ze de route van de stempel in gedachte volgen. Door de ontspannende werking maken ze positief kennis met hun fysieke lichaam.

Online programma

 Je gaat zelf aan de slag, maar je wordt niet aan je lot overgelaten! Misschien is dit voor jou hele nieuwe materie of weet je er al iets vanaf, beginners en professionals zijn welkom. 1x in de 3 weken kun je via een Zoom  live vragen stellen en ervaringen delen.