over Layla Cremer

Layla is babyfluisteraar en postpartum behandelaar sinds het eerste uur. Met haar praktijk en haar Healing Babies™ methode  gaat ze uit van de kracht van ons energielichaam ,werkt ze vanuit haar hart en wenst ze alle baby´s een zachte landing toe als zij het nieuwe leven betreden.

In de afgelopen 18 jaar heeft ze talloze  sessies gegeven  aan baby’s, peuters en kinderen met uiteenlopende klachten. Bijvoorbeeld: huilbaby’s, slaapstoornis, gedragsproblemen etc. Als je als ouder niet meer weet wat je kunt doen om je kindje te helpen, maar toch voelt dat er ‘iets’ aan de hand is, neemt ze graag een kijkje op zielsniveau om tot de kern van het probleem te komen.

Daarnaast begeleid Layla mama`s to be om op zielsniveau contact te maken met hun baby.

Voor het maken van een afspraak www.praktijklaylacremer.nl

Layla is auteur van het boek - Wil jij mijn mama zijn? - en- BabyCards - de kaartendeck met boodschappen van je kindje op komst.

Layla is te beluisteren via Spotify. Ze is  mede-oprichtster van de postpartumpodcast en heeft ze samen met Nina Pierson twee podcasten  voor Mama´en opgenomen: contact maken met je baby in je buik - het belang van moederzorg in de kraamtijd